En skog med ett litet hus

Kurser och presentationer

Green Compliance erbjuder kurser och presentationer för att lära ut och inspirera för grönt företagande

Kurs och presentationer

Behöver du och dina kollegor ett kunskapslyft innanför temat hållbarhet eller juridiken kopplad till hållbarhet? Sitter du i en ledningsgrupp där ni behöver få era hållbarhets ambitioner att omvandlas från planer till konkreta mål och handling? Kanske önskar ni att fler på arbetsplatsen har fokus på hållbarhet? Eller stöter ni på många frågor kring hur ni egentligen ska förhålla er till alla nya regler som kommer? Är ni osäkra på var det är bäst att börja?

För att arbeta hållbart över tid behöver man se på flera aspekter, men det är ingen vits att krångla till det. Hållbarhet är roligt och bjuder på massa möjligheter för att jobba smartare, spara resurser och hitta nya konkurrensfördelar samtidigt som man minskar organisationens  negativa klimatpåverkan. Det är bättre att göra lite i taget och successivt förbättra sina resultat, än att göra stora planer som inte blir genomförda.

Beställ en presentation, kurs eller samtal med hållbarhetskompis

Green Compliance erbjuder både kurser och presentationer inom hållbarhet och hållbarhetsjuridik. Är ni en mindre grupp kanske ni hellre vill ha en hållbarhetskompis att prata med om hur ni kan komma er vidare med ert hållbarhetsarbete. Ta kontakt om era behov och önskemål.

Ta kontakt